FLAIR-FLOW 4

Ústav chemie a analýzy potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha


 

1st Symposium on recent advances in food analysis

je plánováno na 5. - 7. listopadu 2003 v Praze-Dejvicích.

Program a další informace na vyžádání e-mailem vladimir.kocourek@vscht.cz nebo telefonicky: 602 845 540 (organizuje VŠCHT Praha a IAEAC)

 

 

Ochrana před mykotoxiny z potravin - skupina projektů


 

FOOD QUALITY AND SAFETY: forum Evropských projektů - máte zájem o účast ?


 

Texty návrhů nových Směrnic Codex Alimentarius (FAO/WHO):

 

Obecné směrnice pro odběr vzorků potravin, metody analýzy a použití výsledků zkoušek ve vztahu k nejistotám

 

Kodex správné hygienické praxe (GHP) - maso

 


 

Novinky z francouzského potravinářského výzkumu:

  1. Využití aromatického potenciálu povrchové mikroflory francouzských trvanlivých uzenin

  2. Vývoj metody pro zkoušení obalů

 

Další informace si můžete vyžádat na adrese: flairflow@vscht.cz

last update: 29.09.2003 by vladimir.kocourek@vscht.cz