Vysoká škola chemicko-technologická v Praze:

Jméno a příjmení: Kamila MíkováTituly: Doc. Ing. CSc.

Rok narození: 1946

Rozsah pracovního vztahu: 0,5

Přednášky v předmětech:

           Technologie vajec

           Potravinářská legislativa

Zaměstnavatel:
  Boneco, a.s. Benešov

Absolvovaná VŠ: VŠCHT Praha                       Rok: 1970


Praxe od absolvování VŠ:
Od:
Do:


 
odb. stáž, VŠCHT
1970
1971


 
int. aspirantura, VŠCHT
1971
1973


 
odb. asistent, FTBP, VŠCHT
1973
1985


 
ředitelka výzkumu a vývoje, Drůbežářský průmysl, Praha
1985
1990


 
ředitelka laboratoří, ProMed CS
1990
1993


 
odborný poradce a manager, Boneco, a.s.
1993


Nejdůležitější publikace a další tvůrčí činnost za posledních pět let:

  1. Changes of Aroma in Shell Eggs Czech J. Food Sci, 18, 2000, 231-233 (Podíl: 25 %)

  2. Isotachophoretic Determination of Sulfite in Mustard J. Food Compos. Anal., 15, 2002, 585-591 (Podíl: 50 %)

  3. Antioxidant Preservatives Watson,D.H. (ed.) : Food Chemical Safety, Vol. 2 : Aditives, Part 3 Míková,K. (Podíl: 100 %)

Anotace nejvýznamnějších publikací, projektů, děl a další tvůrčí čin.:

Pedagogický a vědecký pobyt v zahraničí:
Rok:
Doba:


 
žádný


Vědecká hodnost: VŠCHT Praha
(1974)


DrSc.:
()


Habilitace: 1991
(VŠCHT Praha)
Obor: Základy konzer. potr.


Jmenovací řízení:
()
Obor:


Počet citací v SCI:
Zahr.: 0
České: 0




File translated from TEX by TTH, version 3.20.
On 01 Apr 2003, 13:30.