Vysoká škola chemicko-technologická v Praze:

Jméno a příjmení: Miroslav ČeřovskýTituly: Ing. Dr.

Rok narození: 1951

Rozsah pracovního vztahu: 1

Přednášky v předmětech:

           Technologie výroby hotových pokrmů


Absolvovaná VŠ: VŠCHT Praha, FPBT                       Rok: 1975


Praxe od absolvování VŠ:
Od:
Do:


 
VŠCHT, FPBT, Katedra biochemie a mikrobiologie
1975
1982


 
VÚ koncernu Konzervárny a lihovary
1982
1991


 
VŠCHT, FPBT, Ústav konzervace potrav. a tech. masa
1991


Nejdůležitější publikace a další tvůrčí činnost za posledních pět let:

  1. HACCP - nástroj řízení kvality v prvovýrobě? Sborník přednášek ze semináře Vstup ČR do EU a chov prasat, Průhonice (Podíl: 100 %)

  2. Příručka správné hygienické a výrobní praxe při výrobě lahůdek Potravinářská komora ČR, 2002 (Podíl: 100 %)

  3. Správná výrobní praxe a její význam pro výrobce potravin. Sborník přednášek XI. Mezinárodní konference Konzervárensko-potravinář (Podíl: 100 %)

  4. Výroba hotových pokrmů a lahůdek in Kadlec P. a kol.: Technologie potravin I, Vysoká škola chemicko-tec (Podíl: 100 %)

  5. Risk assessment of temperature histories in catering Chisa 2002 15tj International Congress of Chemical and Process Engenee (Podíl: 20 %)

  6. Resistance of vegetative cells and ascospores of heat resistant mold Talaromyces avellaneus to high pressure treament in Proceedings of 15th International Congress of Chemical and Processing (Podíl: 20 %)

  7. Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP). České a slovenské odborné nakladatelství, Praha 2002, ISBN 80-902553-7 (Podíl: 20 %)

  8. Zavádění systému kritických bodů v gastronomických provozech in Škopek, B., Voldřich, M.: a kolektiv autorů: Praktická příručka výr (Podíl: 10 %)

Anotace nejvýznamnějších publikací, projektů, děl a další tvůrčí čin.:


Pedagogický a vědecký pobyt v zahraničí:
Rok:
Doba:


 
žádný


Vědecká hodnost: VŠCHT Praha
(1998)


DrSc.:
()


Habilitace:
()
Obor:


Jmenovací řízení:
()
Obor:


Počet citací v SCI:
Zahr.: 3
České: 5




File translated from TEX by TTH, version 3.20.
On 01 Apr 2003, 13:34.