Vysoká škola
chemicko-technologická v Praze:
Jméno a příjmení: Vladimír Pour |
Tituly: Ing. CSc. |
||
|
|
Přednášky v předmětech:
Aplikovaná výpočetní technika
Absolvovaná
VŠ: VŠCHT Praha,
FPBT |
Rok: 1982 |
Praxe od absolvování VŠ: |
Od: |
Do: |
|
VUC Praha |
1982 |
1992 |
|
Realitcenter s.r.o. |
1992 |
1995 |
|
VŠCHT Praha |
1995 |
|
Nejdůležitější publikace a další tvůrčí činnost za posledních pět let:
2.
Control
of sugar cooling crystallization CHISA 2000, Prague 2000 (Podíl: 25 %)
3.
Aplikace
prostředků SUCAZUR Listy cukrovarnické ařep. 117 (2001) (Podíl: 15 %)
4.
Removing
of impurities from sugar by membrane techniques Int.Conf.of Slovak Society of Chemical
Engineering, 2001 (Podíl: 15 %)
5.
Changes
in composition of pea during germination, microwave treatment and drtiny. Food
Sci. Biotechnik. 12 (3), 213-218 (2003) (Podíl 20%)
Anotace nejvýznamnějších
publikací, projektů, děl a další tvůrčí čin.:
·
A.O.
č.270967 Způsob výroby potravinářské vlákniny
Pedagogický a vědecký pobyt v zahraničí: |
Rok: |
Doba: |
|
žádný |
|
|
Vědecká hodnost: VŠCHT Praha |
(1994) |
DrSc.: |
() |
Habilitace: |
() |
Obor: |
Jmenovací řízení: |
() |
Obor: |
Počet citací v SCI: |
Zahr.: 6 |
České: 12 |
File translated
from TEX by TTH,
version 3.20.
On 01 Apr 2003, 13:34.