Vysoká škola chemicko-technologická v Praze:

Jméno a příjmení: Vladimír Pour

Tituly: Ing. CSc.

 

Rok narození: 1959

 

Rozsah pracovního vztahu: 1


Přednášky v předmětech:

           Aplikovaná výpočetní technika

 

Absolvovaná VŠ: VŠCHT Praha, FPBT                       

Rok: 1982

 

Praxe od absolvování VŠ:

 

Od:

 

Do:

 

 

 

VUC Praha

 

1982

 

1992

 

 

 

Realitcenter s.r.o.

 

1992

 

1995

 

 

 

VŠCHT Praha

 

1995

 

 



Nejdůležitější publikace a další tvůrčí činnost za posledních pět let:

  1. Sucrose crystal growth from raw juice C.I.T.S. Antwerppen 1999 (Podíl: 20 %)

2.      Control of sugar cooling crystallization CHISA 2000, Prague 2000 (Podíl: 25 %)

3.      Aplikace prostředků SUCAZUR Listy cukrovarnické ařep. 117 (2001) (Podíl: 15 %)

4.      Removing of impurities from sugar by membrane techniques Int.Conf.of Slovak Society of Chemical Engineering, 2001 (Podíl: 15 %)

5.      Changes in composition of pea during germination, microwave treatment and drtiny. Food Sci. Biotechnik. 12 (3), 213-218 (2003) (Podíl 20%)

Anotace nejvýznamnějších publikací, projektů, děl a další tvůrčí čin.:

·         A.O. č.270967 Způsob výroby potravinářské vlákniny

 

Pedagogický a vědecký pobyt v zahraničí:

 

Rok:

 

Doba:

 

 

 

žádný

 

 

 

 

 

Vědecká hodnost: VŠCHT Praha

 

(1994)

 

DrSc.:

 

()

 

Habilitace:

 

()

 

Obor:

 

Jmenovací řízení:

 

()

 

Obor:

 

Počet citací v SCI:

 

Zahr.: 6

 

České: 12




File translated from TEX by TTH, version 3.20.
On 01 Apr 2003, 13:34.