Vysoká škola chemicko-technologická v Praze:

Jméno a příjmení: Zuzana RéblováTituly: Ing. Ph.D.

Rok narození: 1967

Rozsah pracovního vztahu: 1

Přednášky v předmětech:

           Analýza pokrmů


Absolvovaná VŠ: VŠCHT Praha, FPBT                       Rok: 1991


Praxe od absolvování VŠ:
Od:
Do:


 
VŠCHT Praha, FPBT, odborná stáž
1991
1991


 
SELIKO a.s., závod Bruntál
1991
1991


 
VŠCHT Praha, FPBT, postgraduální studium
1991
1994


 
VŠCHT Praha, FPBT, odborný pracovník a asistent
1994
1999


 
VŠCHT Praha, odborný asistent
1999


Nejdůležitější publikace a další tvůrčí činnost za posledních pět let:

  1. EFFECT OF ROSEMARY EXTRACTS ON THE STABILIZATION OF FRYING OIL DURING FAT FRYING J. Food Lipids 6 (1999) 13-23 (Podíl: 40 %)

  2. DETERMINATION OF THE OXIDATIVE STABILITY OF FATS AND OILS USING THE OXIPRES APPARATUS Czech J. Food Sci. 17 (1999) 68-72 (Podíl: 40 %)

  3. ANTIOXIDANT ACTIVITY OF N-(2-PYRON-3-YL)-L-PHENYLALANINE METHYL ESTER Czech J. Food Sci. 17 (1999) 41-48 (Podíl: 20 %)

  4. EFFECT OF FOOD COMPONENTS ON CHANGES IN FRYING OIL Food technol. biotechnol. 37 (1999) 139-143 (Podíl: 30 %)

  5. EFFECTS OF PLANT-SCALE ALKALI REFINING AND PHYSICAL REFINING ON THE QUALITY OF RAPESEED OIL Eur. J. Lipid Sci. Technol. 102 (2000) 15-22 (Podíl: 25 %)

  6. ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROSEMARY AND SAGE EXTRACTS IN RAPESEED OIL J. Food Lipids 8 (2001) 1-13 (Podíl: 30 %)

  7. INFLUENCE OF GERMINATION ON THE CARBOHYDRATE COMPOSITION OF PEA Czech J. Food Sci. 18 (2000) 9-13 (Podíl: 30 %)

  8. DETERMINATION OF OXIDATIVE STABILITY IN MIXTURES OF EDIBLE OIL WITH NON-LIPIDIC SUBSTANCES Czech J. Food Sci. 19 (2001) 19-23 (Podíl: 30 %)

Anotace nejvýznamnějších publikací, projektů, děl a další tvůrčí čin.:

Pedagogický a vědecký pobyt v zahraničí:
Rok:
Doba:


 
žádný


Vědecká hodnost: VŠCHT Praha
(1999)


DrSc.:
()


Habilitace:
()
Obor:


Jmenovací řízení:
()
Obor:


Počet citací v SCI:
Zahr.: 10
České: 2




File translated from TEX by TTH, version 3.20.
On 01 Apr 2003, 13:34.