C - Informace o studijním programu (oboru) pro akreditaci  
Vysoká škola Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Součást vysoké školy Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Název studijního programu Potravinářství a biotechnologie
Název studijního oboru Obecná mikrobiologie a biotechnologie
Členění předmětů Základní Oborové Ostatní
Počet předmětů 20 23 8
Počet hodin za celé studium 812 1216 250
Počet hodin přednášek 336 350 28
Podíl (%) počtu přednášek zabezpečovaných prof. a doc. 92 77 100
Podíl na prof. a doc. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) 100 100 100
Podíl OA na předn. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) 100 100 0
Název studijního oboru Potraviny a výživa
Počet předmětů 17-19 23-26 8-9
Počet hodin za celé studium 700-784 1146-1258 278-320
Počet hodin přednášek 308-336 336-420 28-56
Podíl (%) počtu přednášek zabezpečovaných prof. a doc. 92 81 50
Podíl na prof. a doc. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) 100 88 100
Podíl OA na předn. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) 100 50 100
Název studijního oboru Výroba a distribuce potravin
Počet předmětů 17-18 21-24 8-10
Počet hodin za celé studium 714-756 1132-1230 250-320
Počet hodin přednášek 336 294-350 28-56
Podíl (%) počtu přednášek zabezpečovaných prof. a doc. 92 77 50
Podíl na prof. a doc. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) 100 100 100
Podíl OA na předn. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) 100 100 100