C -
Informace o studijním programu (oboru) pro akreditaci |
Vysoká škola |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
Součást vysoké
školy |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Název
studijního programu |
Potravinářství a biotechnologie |
Název
studijního oboru |
Obecná mikrobiologie a biotechnologie |
Členění předmětů |
Základní |
Oborové |
Ostatní |
Počet předmětů |
20 |
23 |
8 |
Počet hodin za
celé studium |
812 |
1216 |
250 |
Počet hodin
přednášek |
336 |
350 |
28 |
Podíl (%) počtu přednášek
zabezpečovaných prof. a doc. |
92 |
77 |
100 |
Podíl na prof. a doc. v
hlavním prac. poměru na VŠ (%) |
100 |
100 |
100 |
Podíl OA na
předn. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) |
100 |
100 |
0 |
Název studijního oboru |
Potraviny a výživa |
Počet předmětů |
17-19 |
23-26 |
8-9 |
Počet hodin
za celé studium |
700-784 |
1146-1258 |
278-320 |
Počet hodin
přednášek |
308-336 |
336-420 |
28-56 |
Podíl (%) počtu přednášek
zabezpečovaných prof. a doc. |
92 |
81 |
50 |
Podíl na prof. a doc. v
hlavním prac. poměru na VŠ (%) |
100 |
88 |
100 |
Podíl OA na
předn. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) |
100 |
50 |
100 |
Název
studijního oboru |
Výroba a distribuce potravin |
Počet předmětů |
17-18 |
21-24 |
8-10 |
Počet hodin
za celé studium |
714-756 |
1132-1230 |
250-320 |
Počet hodin
přednášek |
336 |
294-350 |
28-56 |
Podíl (%) počtu přednášek
zabezpečovaných prof. a doc. |
92 |
77 |
50 |
Podíl na prof. a doc. v
hlavním prac. poměru na VŠ (%) |
100 |
100 |
100 |
Podíl OA na
předn. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) |
100 |
100 |
100 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|