Složení Vědecké rady FPBT:
(s funkčním obdobím děkana Prof. Ing. Karla Melzocha, CSc. od 1.2.2006 do 31.1.2009)
Členové akademické obce VŠCHT:
Benda Vladimír, Prof. MVDr. DrSc.
Ústav biochemie a mikrobiologie
tel. 220 443 697
fax 233 339 990
Bubník Zdeněk, Prof. Ing. CSc.
Ústav chemie a technologie sacharidů
tel. 220 443 112
fax 233 339 990
Čejková Alena, Prof. Ing. CSc.
Ústav kvasné chemie a bioinženýrství
tel. 220 444 176
fax 233 339 990
Demnerová Kateřina, Prof. Ing. CSc.
Ústav biochemie a mikrobiologie
tel. 220 445 172
fax 233 339 990
Filip Vladimír, Prof. Ing. CSc.
Ústav technologie mléka a tuků
tel. 220 443 268
fax 233 339 990
Hajšlová Jana, Prof. Ing. CSc.
Ústav chemie a analýzy potravin
tel. 220 443 185
fax 233 339 990
Jeníček Pavel, Doc. Ing. CSc.
Ústav technologie vody a prostředí FTOP
tel. 220 443 155
fax 224310770
Kadlec Pavel, Prof. Ing. DrSc.
Ústav chemie a technologie sacharidů
tel. 220 443 109
fax 233 339 990
Melzoch Karel, Prof. Ing. CSc.
Ústav kvasné chemie a bioinženýrství
tel. 220 444 035
fax 233 339 990
Moravcová Jitka, Prof. Ing. CSc.
Ústav chemie přírodních látek
tel. 220 444 283
fax 233 339 990
Pipek Petr, Prof. Ing. CSc.
Ústav konzervace potravin a technologie masa
tel. 220 443 198
fax 233 339 990
Plocková Milada, Doc. Ing. CSc.
Ústav technologie mléka a tuků
tel. 220 443 275
fax 233 339 990
Rauch Pavel, Prof. Ing. DrSc.
Ústav biochemie a mikrobiologie
tel. 220 443 076
fax 233 339 990
Tomáš Ruml, Prof. Ing. CSc.
Ústav biochemie a mikrobiologie
tel. 220 443 022
fax 233 339 990
Staněk Jan, Doc. RNDr. CSc.
Ústav chemie přírodních látek
tel. 220 443 681
fax 233 339 990
Velíšek Jan, Prof. Ing. DrSc.
Ústav chemie a analýzy potravin
tel. 220 443 177
fax 233 339 990
Voldřich Michal, Doc. Ing. CSc.
Ústav konzervace potravin a technologie masa
tel. 220 443 012
fax 233 339 990
Externí členové Vědecké rady FPBT:
Celba Jiří, Ing. CSc.
Výzkumný ústav potravinářský Praha, Radiová 7, 102 31 Praha 10 -Hostivař
tel. 296 792 347
Omelková Jiřina, Doc. Ing., CSc.
VUT v Brně, Chemická fakulta, Purkyňova 118, 612 00 Brno
tel. 541 149 320
fax 541 211 697
Hanika Jiří, prof. Ing. DrSc.
Ústav chemických procesů AV ČR, Rozvojová 135, 165 21 Praha 6
tel. 220390286
Kalač Pavel, Prof. Ing. CSc.
Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, Studentská 13, 370 05 České Budějovice
tel. 387772657
Koberna Miroslav, Ing., CSc.
Potravinářská komora ČR, Počernická 96/272, 108 03 Praha 10-Malešice
tel. +420/296 411 187
Komprda Tomáš, prof. MVDr. Ing., CSc.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, Zemědělská 1, 613 00 Brno
tel.
Pačes Václav, Prof. RNDr. DrSc.
AV ČR, Národní 3, Praha 1
tel. 221403311, 283
Peč Pavel, prof. RNDr. CSc.
PřF, UPOL, Šlechtitelů 11, 783 71 Olomouc
tel. 585634921
Schmidt Štefan, Doc. Ing. PhD.
Slovenská technická univerzita, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Katedra potravinárskej technológie, Radlinského 9, 812 37 Bratislava
tel. +421 259 325 524, 434
Sychrová Hana, RNDr., DrSc.
Fyziologický ústav AV ČR, Vídeňská 1083, 142 00 Praha 4
tel. 296 442 667
Šavel Jan, Doc. Ing. CSc.
Budějovický Budvar, n.p., K.Světlé 4, 370 54 České Budějovice
tel. +420 387 705 118
fax +420 387 705 120
Šimko Peter, Prof. Ing. DrSc.
Výzkumný ústav potravinářský Bratislava, Priemyselná 4, P.O.Box 25, 824 75 Bratislava 26
tel. +421 255 574 622, 421
fax +421 255 571 417