Zápis č. 5/2003

ze zasedání Akademického senátu FPBT

dne 5.5.2003

 

Přítomni:  Dr.Ing. Jan Poustka, Ing. Petra Lovecká, Ing. Jaromír Fiala, Ing. Marie Hrušková, CSc., Ing.  Ladislav Čurda, CSc., Štěpán Valenta, Jakub Schůrek, Doc. Ing. Ladislav Kniežo,CSc., Ing.Zdeňka Urbančíková, Ing. Veronika Soukupová

 

Omluveni:  Ing. Jiří Bárta

 

Program a usnesení:

 

·         Internet na koleji VŠCHT - předložení zpracovaného návrhu po formálním dopracování Doc.Voldřichovi a Dr. Poustkovi pro jednání o úpravě stávajících pravidel (dosud nesplněno –     J. Schůrek a Š. Valenta zajistí dopracování).

·         Seminář Akademického centra studentských aktivit (ACSA) dne 25.4.2003 se zabýval výkladem Zákona o VŠ, další bude zaměřen na funkce akademických senátů. Opět se zúčastní Jakub Schůrek.

·         Ustavena komise zástupců jednotlivých fakult pro nová kritéria habilitačního řízení a řízení na jmenování profesorem – zástupci za FPBT Prof. Bubník, Doc. Filip, Dr. Poustka. Návrhy pro jednání lze předat Dr. Poustkovi.

 

Různé:.

·         Aktuální informace o technických a finančních podmínkách zhotovení plakátových presentací v Edičním středisku VŠCHT připraví Ing.Lovecká.

 

 

 

Příští zasedání AS FPBT se bude konat dne 9. 6. 2003 ve 14 h v zasedací místnosti děkanátu.

 

 

V Praze 5. 5. 2003                                                                  Zapsala Ing. Marie Hrušková, CSc