Základní informace
 Bakalářské a magisterské
 Doktorské
 U. třetího věku
 Sylaby předmětů
 Studijní program
 Seznamy studentů
 Přehledy o absolventech
 SVK
 Studentské org.
English
 
Tábor

 

Vysokoškolské studium

v Táboře


Vysoká škola chemicko-technologická v Praze zahájí od akademického roku 2007/2008 výuku studia v prezenční i kombinované formě v Táboře. Výuka bude zajišťována Fakultou potravinářské a biochemické technologie.

Bakalářský studijní program: Potravinářská a biochemická technologie Obor: Technologie potravin

    Proč studovat VŠCHT v Táboře?
  • studujete s nižšími náklady, zůstáváte blízko místa Vašeho bydliště
  • jste studenty VŠCHT Praha, v pražských kvalitně vybavených laboratořích absolvujete praktickou část své odborné přípravy
  • systém strukturovaného studia Vám umožní pokračovat dále v magisterském a doktorském studia na fakultách VŠCHT v Praze
  • roste perspektiva Vašeho uplatnění, protože studijní program je konzultován s podniky, které v regionu působí

v akademickém roce 2007/2008     se nekonají písemné přijímací zkoušky

Informujte se o možnostech studia na VŠCHT Praha v Táboře:

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Technická 5, 166 28 Praha 6

Ing. Jitka Vydrová, CSc. tajemnice Fakulty potravinářské a biochemické technologie, tel.: 220 443 890, fax: 233 339 990, e-mail: fpbt@vscht.cz

Vítejte ve světě moderní chemie

Studijní obor vychovává odborníky pro výrobní podniky potravinářského průmyslu, pro kontrolní či inspekční instituce, pro obchod nebo státní správu. Absolventi se uplatňují při přímém řízení technologických operací a procesů, při řešení koncepce dílčích technologických výrobních úseků ve velkých i středních podnicích s potravinářskou výrobou, dále při řízení inovace technologie. Mají předpoklady pro sledování a řízení potravinářských výrob a předpoklady k aplikaci principů zdravé výživy při vývoji nových nebo upravených výrobků. Jsou kvalifikováni k uplatňování výpočetní techniky ve výrobě a řízení, k používání moderních laboratorních i provozních metod a přístrojů a k interpretaci jejich výsledků. Při volbě příslušného technologického směru získávají základní znalosti pro podnikatelskou činnost a pro uplatnění v oblasti marketingu a managementu v potravinářské výrobě a obchodě.

Zájemci o studium podávají přihlášky v tištěné formě (administrativní poplatek je 500,- Kč) nebo elektronicky (administrativní poplatek 400,- Kč).

Termín podání přihlášek je do 31. 3. 2006

na adresu:

VŠCHT Praha – pedagogické oddělení

Technická 5

166 28 Praha 6

Na přihlášce je třeba uvést v kolonce vysoká škola VŠCHT Praha – TÁBOR a název studijního programu Potravinářská a biochemická technologie,

studijní obor Technologie potravin.

 

Webmaster: Jana Krátká