F –
Personální zabezpečení – přednášející, školitel nebo člen oborové rady |
||||||||||||
Název VŠ /
součásti |
Chemicko-technologická v Praze |
Fakulta
potravinářské a biochemické technologie |
||||||||||
Název SP |
Biochemie a biotechnologie |
|||||||||||
Jméno a
příjmení |
Karel Kosař |
tituly |
RNDr. CSc. |
|||||||||
Rok narození |
1951 |
rozsah prac. vztahu na VŠ |
|
do kdy |
|
|||||||
Přednášející |
|
školitel |
|
člen oborové
rady |
ano |
|||||||
Další
současní zaměstnavatelé |
typ prac. vztahu |
rozsah |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
Přednášky v
předmětech |
|
|||||||||||
|
||||||||||||
Údaje o
oboru vzdělání na VŠ a o praxi od absolvování vysoké školy |
||||||||||||
Vzdělání: 1969-1974 Masarykova univerzita v Brně
(mikrobiologie) Zaměstnání: od roku 1974 zaměstnán na
VÚPS 1983 - kandidátská
disertační práce 1985 - vedoucí Sladařského
ústavu v Brně (VÚPS) 1996
- ředitel VÚPS |
||||||||||||
Přehled o
publikační a další tvůrčí činnosti za posledních 5 let |
||||||||||||
Kosař, K., Psota, V., Mikyška, A.: Barley varieties suitable for production of the Czech-type
Beer. Czech J. Genet. Plant Breed. 24, 2005, 137-139. Psota,V., Kosař, K.: Collection of malting barely varieties in the Czech Republic
in 2005. Monatsschrift
für Brauwissenschaft. 58,
72-74, 2005. Kosař,
K., Psota, V., Mikyška, A.: Barley
variety suitable for production of the Czech type beer, Czech J.Gen. Plant Breed. 40, 2004 (4), 137.
|
||||||||||||
Působení
v zahraničí
|
|
|||||||||||
|
||||||||||||
Obor
habilitačního nebo jmenovacího řízení nebo udělení vědecké hodnosti |
1983 CSc.,
Masarykova univerzita v Brně, obor – Biologické vědy |
řízení na VŠ |
||||||||||
|
||||||||||||
ohlasy
publikací |
||||||||||||
Rok udělení
(prof…) |
ne |
|
mezinár. |
tuzem. |
||||||||
Písemný
souhlas přednáš., školitele, člena ob. rady
s působ. v SP v daném rozsahu |
|
|
|
|
||||||||
Datum |
28.6.2007 |
|||||||||||