| C - Informace o studijním programu (oboru) pro akreditaci | |||
| Vysoká škola | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze | ||
| Součást vysoké školy | Fakulta potravinářské a biochemické technologie | ||
| Název studijního programu | Potravinářství a biotechnologie | ||
| Název studijního oboru | Obecná mikrobiologie a biotechnologie | ||
| Členění předmětů | Základní | Oborové | Ostatní |
| Počet předmětů | 20 | 23 | 8 |
| Počet hodin za celé studium | 812 | 1216 | 250 |
| Počet hodin přednášek | 336 | 350 | 28 |
| Podíl (%) počtu přednášek zabezpečovaných prof. a doc. | 92 | 77 | 100 |
| Podíl na prof. a doc. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) | 100 | 100 | 100 |
| Podíl OA na předn. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) | 100 | 100 | 0 |
| Název studijního oboru | Potraviny a výživa | ||
| Počet předmětů | 17-19 | 23-26 | 8-9 |
| Počet hodin za celé studium | 700-784 | 1146-1258 | 278-320 |
| Počet hodin přednášek | 308-336 | 336-420 | 28-56 |
| Podíl (%) počtu přednášek zabezpečovaných prof. a doc. | 92 | 81 | 50 |
| Podíl na prof. a doc. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) | 100 | 88 | 100 |
| Podíl OA na předn. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) | 100 | 50 | 100 |
| Název studijního oboru | Výroba a distribuce potravin | ||
| Počet předmětů | 17-18 | 21-24 | 8-10 |
| Počet hodin za celé studium | 714-756 | 1132-1230 | 250-320 |
| Počet hodin přednášek | 336 | 294-350 | 28-56 |
| Podíl (%) počtu přednášek zabezpečovaných prof. a doc. | 92 | 77 | 50 |
| Podíl na prof. a doc. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) | 100 | 100 | 100 |
| Podíl OA na předn. v hlavním prac. poměru na VŠ (%) | 100 | 100 | 100 |