| http://web.cvut.cz/cp1250/SF/ | e-mail: rozhon@suz.cvut.cz | ||||||||||
| Technická menza - OBĚDY - studenti | |||||||||||
| od 3.11. 2003 do 7.11. 2003 | |||||||||||
| Den | Datum | typ | Název jídla a nápoje | hmotnost | |||||||
| PONDĚLÍ | Pol.I. | Pekingská pikantní | |||||||||
| Pol.II. | Gulášová se sojovým masem | ||||||||||
| I. | Hovězí maso vařené , okurková omáčka , houskový knedlík | 100 g | |||||||||
| II. | Srbské vepřové žebírko , rýže | 100 g | |||||||||
| III. | Smažené rybí filé , bramborová kaše | 100 g | |||||||||
| 3.11. | IV. | Čevapčiči s cibulkou a hořčicí , brambor | 100 g | ||||||||
| V. | Jablková žemlovka | ||||||||||
| VI. | |||||||||||
| VII. | |||||||||||
| M.+N. | Koláč mix | ||||||||||
| ÚTERÝ | Pol.I. | Risi-bisi | |||||||||
| Pol.II. | Bramborová | ||||||||||
| I. | Znojemský hovězí plátek , těstoviny | 100 g | |||||||||
| II. | Segedínský guláš , houskový knedlík | 100 g | |||||||||
| III. | Klatovská drůbeží kapsa , rýže | 100 g | |||||||||
| 4.11. | IV. | Smažený karbanátek , bramborová kaše | 100 g | ||||||||
| V. | Kynuté knedlíky s borůvkovou náplní tvarohem a cukrem | ||||||||||
| VI. | |||||||||||
| VII. | |||||||||||
| M.+N. | Kremrole | ||||||||||
| STŘEDA | Pol.I. | Hovězí vývar se šunkovým svítkem | |||||||||
| Pol II. | Čočková | ||||||||||
| I. | Svíčková hovězí pečeně , houskový knedlík | 100 g | |||||||||
| II. | Vepřové ražniči , brambor , obloha | 100 g | |||||||||
| III. | Vepřová játra na slanině , rýže | 100 g | |||||||||
| 5.11. | IV. | Rybí filé na česneku , bramborová kaše | 100 g | ||||||||
| V. | Vdolky s povidly a šlehačkou | ||||||||||
| VI. | |||||||||||
| VII. | |||||||||||
| M.+N. | Ovocná bublanina | ||||||||||
| ČTVRTEK | Pol.I. | Hovězí vývar s bylinkovými knedlíčky | |||||||||
| Pol.II. | Květáková | ||||||||||
| I. | Zbojnický skřivan , rýže | 100 g | |||||||||
| II. | Vepřová plec po selsku , bramborový knedlík , kysané zelí | 100 g | |||||||||
| III. | Kuře na paprice , těstoviny | 100 g | |||||||||
| 6.11. | IV. | Sekaná pečeně , bramborová kaše | 100 g | ||||||||
| V. | Rýžová kaše s čokoládou a cukrem | ||||||||||
| VI. | |||||||||||
| VII. | |||||||||||
| M.+N. | Harlekýn | ||||||||||
| PÁTEK | Pol.I. | Boršč | |||||||||
| Pol.II. | Zeleninový vývar s krupkami | ||||||||||
| I. | Hovězí maso dušené na pepři , těstoviny | 100 g | |||||||||
| II. | Bratislavská vepřová plec , houskový knedlík | 100 g | |||||||||
| III. | Bitky po kozácku , brambor , obloha | 100 g | |||||||||
| 7.11. | IV. | Rybí filé na másle , bramborové hranolky | 100 g | ||||||||
| V. | Palačinky s tvarohem | ||||||||||
| VI. | |||||||||||
| VII. | |||||||||||
| M.+N. | Ořechové řezy s čokoládovým krémem | ||||||||||
| Šéfkuchař: | Změna jídelního lístku vyhrazena. | Ved. menzy: | |||||||||
| Na jídelním lístku je uvedena váha masa v syrovém stavu | |||||||||||
| Josef Holík | Přejeme Vám dobrou chuť ! | Ing. Miroslav Rozhon | |||||||||