http://web.cvut.cz/cp1250/SF/ e-mail: rozhon@suz.cvut.cz
Technická menza - OBĚDY - studenti
od  3.11.   2003     do   7.11.   2003
Den Datum typ Název jídla a nápoje hmotnost
PONDĚLÍ Pol.I. Pekingská pikantní  
Pol.II. Gulášová se sojovým masem  
I. Hovězí maso vařené , okurková omáčka , houskový knedlík 100 g
II. Srbské vepřové žebírko , rýže 100 g
III. Smažené rybí filé , bramborová kaše 100 g
3.11. IV. Čevapčiči s cibulkou a hořčicí , brambor 100 g
V. Jablková žemlovka  
VI.    
VII.    
M.+N. Koláč mix  
ÚTERÝ Pol.I. Risi-bisi  
Pol.II. Bramborová  
I. Znojemský hovězí plátek , těstoviny 100 g
II. Segedínský guláš , houskový knedlík 100 g
III. Klatovská drůbeží kapsa , rýže 100 g
4.11. IV. Smažený karbanátek , bramborová kaše 100 g
V. Kynuté knedlíky s borůvkovou náplní  tvarohem a cukrem  
VI.    
VII.    
M.+N. Kremrole  
STŘEDA Pol.I. Hovězí vývar se šunkovým svítkem  
Pol II. Čočková  
I. Svíčková hovězí pečeně , houskový knedlík 100 g
II. Vepřové ražniči , brambor , obloha 100 g
III. Vepřová játra na slanině , rýže 100 g
5.11. IV. Rybí filé na česneku , bramborová kaše 100 g
V. Vdolky s povidly a šlehačkou  
VI.    
VII.    
M.+N. Ovocná bublanina  
ČTVRTEK Pol.I. Hovězí vývar s bylinkovými knedlíčky  
Pol.II. Květáková  
I. Zbojnický skřivan , rýže 100 g
II. Vepřová plec po selsku , bramborový knedlík , kysané zelí 100 g
III. Kuře na paprice , těstoviny 100 g
6.11. IV. Sekaná pečeně , bramborová kaše 100 g
V. Rýžová kaše s čokoládou a cukrem  
VI.    
VII.    
M.+N. Harlekýn  
PÁTEK Pol.I. Boršč  
Pol.II. Zeleninový vývar s krupkami  
I. Hovězí maso dušené na pepři , těstoviny 100 g
II. Bratislavská vepřová plec , houskový knedlík 100 g
III. Bitky po kozácku , brambor , obloha 100 g
7.11. IV. Rybí filé na másle , bramborové hranolky 100 g
V. Palačinky s tvarohem  
VI.    
VII.    
M.+N. Ořechové řezy s čokoládovým krémem  
Šéfkuchař:                    Změna jídelního lístku vyhrazena.                              Ved. menzy:
Na jídelním lístku je uvedena váha masa v syrovém stavu
Josef Holík      Přejeme   Vám   dobrou   chuť ! Ing. Miroslav Rozhon