|
|
|
|
|
|
|
|
http://web.cvut.cz/cp1250/SF/ |
e-mail:
rozhon@suz.cvut.cz |
|
Technická menza - OBĚDY
- vegetariánské |
|
od 3.11.
2003 do 7.11.
2003 |
|
Den |
Datum |
typ |
Název jídla a nápoje |
hmotnost |
|
PONDĚLÍ |
Pol. |
Gulášová se sojovým
masem |
|
|
I. |
Chlupaté knedlíky se
zelím a cibulkou |
570 g |
|
II. |
Jáhelník s ovocem |
400 g |
|
3.11. |
III. |
Sojové boby na
rajčatech |
340 g |
|
IV. |
|
|
|
M.+N. |
|
|
|
ÚTERÝ |
Pol. |
Bramborová |
|
|
I. |
Segedínský guláš ,
houskový knedlík |
220 g |
|
II. |
Brambory zapečené se
sýrem a rajčaty |
350 g |
|
4.11. |
III. |
Bretaňské fazole |
400 g |
|
IV. |
|
|
|
M.+N. |
|
|
|
STŘEDA |
Pol. |
Čočková |
|
|
I. |
Bulharská sarma ,
brambor |
350 g |
|
II. |
Těstoviny se zeleninou |
400 g |
|
5.11. |
III. |
Pšenice dušená na víně |
400 g |
|
IV. |
|
|
|
M.+N. |
|
|
|
ČTVRTEK |
Pol. |
Květáková |
|
|
I. |
Kung - pao , rýže |
200 g |
|
II. |
Houbovec |
350 g |
|
6.11. |
III. |
Dožínková mísa |
450 g |
|
IV. |
|
|
|
M.+N. |
|
|
|
PÁTEK |
Pol. |
Zeleninový vývar s
krupkami |
|
|
I. |
Sojový steak na grilu
, brambor |
80 g |
|
II. |
Fleky se zelím |
450 g |
|
7.11. |
III. |
Bramborový guláš se
sojovým masem |
350 g |
|
IV. |
|
|
|
M.+N. |
|
|
|
Šéfkuchař: |
Změna
jídelního lístku vyhrazena. |
Ved. menzy: |
|
|
|
|
|
|
|
Josef Holík |
Přejeme Vám
dobrou chuť ! |
Ing.
Miroslav Rozhon |
|
|
|
|
|
|
|