| http://web.cvut.cz/cp1250/SF/ | e-mail: rozhon@suz.cvut.cz | |||||
| Technická menza - OBĚDY - vegetariánské | ||||||
| od 3.11. 2003 do 7.11. 2003 | ||||||
| Den | Datum | typ | Název jídla a nápoje | hmotnost | ||
| PONDĚLÍ | Pol. | Gulášová se sojovým masem | ||||
| I. | Chlupaté knedlíky se zelím a cibulkou | 570 g | ||||
| II. | Jáhelník s ovocem | 400 g | ||||
| 3.11. | III. | Sojové boby na rajčatech | 340 g | |||
| IV. | ||||||
| M.+N. | ||||||
| ÚTERÝ | Pol. | Bramborová | ||||
| I. | Segedínský guláš , houskový knedlík | 220 g | ||||
| II. | Brambory zapečené se sýrem a rajčaty | 350 g | ||||
| 4.11. | III. | Bretaňské fazole | 400 g | |||
| IV. | ||||||
| M.+N. | ||||||
| STŘEDA | Pol. | Čočková | ||||
| I. | Bulharská sarma , brambor | 350 g | ||||
| II. | Těstoviny se zeleninou | 400 g | ||||
| 5.11. | III. | Pšenice dušená na víně | 400 g | |||
| IV. | ||||||
| M.+N. | ||||||
| ČTVRTEK | Pol. | Květáková | ||||
| I. | Kung - pao , rýže | 200 g | ||||
| II. | Houbovec | 350 g | ||||
| 6.11. | III. | Dožínková mísa | 450 g | |||
| IV. | ||||||
| M.+N. | ||||||
| PÁTEK | Pol. | Zeleninový vývar s krupkami | ||||
| I. | Sojový steak na grilu , brambor | 80 g | ||||
| II. | Fleky se zelím | 450 g | ||||
| 7.11. | III. | Bramborový guláš se sojovým masem | 350 g | |||
| IV. | ||||||
| M.+N. | ||||||
| Šéfkuchař: | Změna jídelního lístku vyhrazena. | Ved. menzy: | ||||
| Josef Holík | Přejeme Vám dobrou chuť ! | Ing. Miroslav Rozhon | ||||