FLAIR-FLOW 4

Ústav chemie a analýzy potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha


  mezinárodní seminář 

BEZPEČNOST POTRAVIN - CHEMICAL FOOD SAFETY

13. září 2002, od 9:00 h na VŠCHT Praha


Program semináře:

Zahájení semináře: Projekt Flair Flow 4

 

Dr. Christer Andersson (National Food Administration, Sweden): Natural Toxins - a Potential Food Safety Issue ?

 

Dr. Paul A. Gibbs (Leatherhead Food Research Association, UK): Sous Vide: Food Quality and Safety

 

Dr. Geraldine Duffy (Teagasc, The National Food Centre, Ireland): Food Poisoning

 

Ing. Eva Černá (Ministerstvo zemědělství ČR): Strategie bezpečnosti potravin v ČR

 

Doc. MVDr. Jiří Ruprich, CSc. (Centrum hygieny potravních řetězců, SZÚ): Role zdravotnictví při zajišťování bezpečnosti potravin

 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. (VŠCHT, Ústav chemie a analýzy potravin): Výzkumné trendy v oblasti chemické bezpečnosti potravin

 

Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc. (VŠCHT, Ústav konzervace potravin a technologie masa): HACCP a bezpečnost potravin – situace ve výrobě potravin v ČR

 

Sborník ke stažení: diskuse.zip


 

 

Další informace si můžete vyžádat na adrese: flairflow@vscht.cz

last update: 24.10.2002 by vladimir.kocourek@vscht.cz