FLAIR-FLOW 4Ústav chemie a analýzy potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
mezinárodní seminář
BEZPEČNOST POTRAVIN - CHEMICAL FOOD SAFETY
13. září 2002, od 9:00 h na VŠCHT Praha
Program semináře:
Zahájení semináře: Projekt Flair Flow 4
Dr. Christer Andersson (National Food Administration, Sweden): Natural Toxins - a Potential Food Safety Issue ?
Dr. Paul A. Gibbs (Leatherhead Food Research Association, UK): Sous Vide: Food Quality and Safety
Dr. Geraldine Duffy (Teagasc, The National Food Centre, Ireland): Food Poisoning
Ing. Eva Černá (Ministerstvo zemědělství ČR): Strategie bezpečnosti potravin v ČR
Doc. MVDr. Jiří Ruprich, CSc. (Centrum hygieny potravních řetězců, SZÚ): Role zdravotnictví při zajišťování bezpečnosti potravin
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. (VŠCHT, Ústav chemie a analýzy potravin): Výzkumné trendy v oblasti chemické bezpečnosti potravin
Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc. (VŠCHT, Ústav konzervace potravin a technologie masa): HACCP a bezpečnost potravin – situace ve výrobě potravin v ČR
Sborník ke stažení: diskuse.zip
Další informace si můžete vyžádat na adrese: flairflow@vscht.cz
last update: 24.10.2002 by vladimir.kocourek@vscht.cz