Vysoká škola chemicko-technologická v Praze:

Jméno a příjmení: Zdenka Panovská

Tituly: Ing. Dr.

 

Rok narození: 1956

 

Rozsah pracovního vztahu: 1


Přednášky v předmětech:

           Speciální senzorická analýza

 

Absolvovaná VŠ: VŠCHT Praha, FCHT                       

Rok: 1980

 

Praxe od absolvování VŠ:

 

Od:

 

Do:

 

 

 

VŠCHT Praha, FPBT, stáž, PGS

 

1980

 

1984

 

 

 

ZŠ Praha 6

 

1984

 

1985

 

 

 

VŠZ Praha

 

1985

 

1987

 

 

 

VÚPP Praha

 

1987

 

1991

 

 

 

VŠCHT Praha, FPBT

 

1992

 

 



Nejdůležitější publikace a další tvůrčí činnost za posledních pět let:

  1. Sensory and rheological studies of newtonian fluid foods Pol. J. Food Nutr. Sci. 7, 241-248 (1998) (Podíl: 25 %)

2.      Sensory viscosity evaluation of non-newtonian beverages Czech. J. Food Sci. 17, 81-87 (1999) (Podíl: 25 %)

3.      Determination of astringent taste in model solutions and in beverages Czech. J. Food Sci. 19, 6-12 (2001) (Podíl: 25 %)

4.      Implementace moderních metod v senzorické analýze (Podíl: 25 %)

Anotace nejvýznamnějších publikací, projektů, děl a další tvůrčí čin.:

·         série článků, přednášek a posterů o senzorické analýze při studiu rheologických vlastností potravin

·         série článků, přednášek a posterů o senzorické analýze při studiu základních chutí potravin a jejich vzájemné interakce

·         série článků, přednášek a posterů o senzorické analýze, anketách a konzumentských testech v hodnocení potravinářských výrobků v tržní síti

 

Pedagogický a vědecký pobyt v zahraničí:

 

Rok:

 

Doba:

 

 

 

Catolic University, Porto, Portugalsko

 

1994

 

3 měsíce

 

Vědecká hodnost: VŠCHT Praha

 

(1997)

 

DrSc.:

 

()

 

Habilitace:

 

()

 

Obor:

 

Jmenovací řízení:

 

()

 

Obor:

 

Počet citací v SCI:

 

Zahr.: 1

 

České: 3




File translated from TEX by TTH, version 3.20.
On 01 Apr 2003, 13:34.