FLAIR-FLOW 4

Ústav chemie a analýzy potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha


Diskuse s uživateli informací:

 

Formou řízených diskusí bude probíhat národní dialog mezi špičkovými odborníky a cílovými skupinami uživatelů informací šířených v rámci Flair Flow 4. Proces diskuse bude organizován následovně:

           

1. Bude vybráno vhodné téma, které považují uživatelé informací a odborníci za nejaktuálnější a pro které je v České republice dostupný vysoký odborný potenciál.

            

2. Ve spolupráci mezi koordinačním pracovištěm a vybranými zástupci z příslušné cílové skupiny uživatelů (5 - 10) budou formulovány základní otázky.

               

3.  Koordinační pracoviště zajistí špičkové odborníky pro danou oblast a uspořádá veřejnou diskusi formou semináře, na který budou pozváni všichni registrovaní cíloví uživatelé i další noví zájemci. Kromě předem zvolených základních otázek, které tvoří osnovu diskuse a které budou odborníky již podrobně zpracovány, budou na workshopu diskutovány všechny související problémy, popř. otázky vzniklé sekundárně.

             

Cílem diskuse je:

A. Zjistit názory odborníků a uživatelů informací na aktuální problémy v dané oblasti,

B. Zjistit, které problémy zůstávají dosud neřešeny,

C. Poskytnout náměty pro další výzkum v rámci EU.


Diskusní semináře na téma:

1. Bezpečnost potravin - 13.9.2002 v Praze - Sborník ke stažení: diskuse.zip

2. Kvalita potravin z ekologického zemědělství - 7.2.2003 v Praze (program zde): Sborník ke stažení: Sbornik2.zip


 Přidejte svůj názor - zúčastněte se diskusí na aktuální témata přímo na webových stránkách Flair Flow Europe !

 

Sdělte nám prosím svůj názor na informace poskytované v rámci projektu FLAIR FLOW 4: Výroční dotazník 2002


Další informace můžete získat na adrese: flairflow@vscht.cz

last update: 07.02.2003 by vladimir.kocourek@vscht.cz

 


Foto z diskuse se zástupci spotřebitelských organizací (VŠCHT, 23.7.2002):