FLAIR-FLOW 4
Ústav chemie a analýzy potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
Diskuse s uživateli informací:
Formou řízených diskusí bude probíhat národní dialog mezi špičkovými odborníky a cílovými skupinami uživatelů informací šířených v rámci Flair Flow 4. Proces diskuse bude organizován následovně:
1. Bude vybráno vhodné téma, které považují uživatelé informací a odborníci za nejaktuálnější a pro které je v České republice dostupný vysoký odborný potenciál.
2. Ve spolupráci mezi koordinačním pracovištěm a vybranými zástupci z příslušné cílové skupiny uživatelů (5 - 10) budou formulovány základní otázky.
3. Koordinační pracoviště zajistí špičkové odborníky pro danou oblast a uspořádá veřejnou diskusi formou semináře, na který budou pozváni všichni registrovaní cíloví uživatelé i další noví zájemci. Kromě předem zvolených základních otázek, které tvoří osnovu diskuse a které budou odborníky již podrobně zpracovány, budou na workshopu diskutovány všechny související problémy, popř. otázky vzniklé sekundárně.
Cílem diskuse je:
A. Zjistit názory odborníků a uživatelů informací na aktuální problémy v dané oblasti,
B. Zjistit, které problémy zůstávají dosud neřešeny,
C. Poskytnout náměty pro další výzkum v rámci EU.
Diskusní semináře na téma:
1. Bezpečnost potravin - 13.9.2002 v Praze - Sborník ke stažení: diskuse.zip
2. Kvalita potravin z ekologického zemědělství - 7.2.2003 v Praze (program zde): Sborník ke stažení: Sbornik2.zip
Přidejte svůj názor - zúčastněte se diskusí na aktuální témata přímo na webových stránkách Flair Flow Europe !
Sdělte nám prosím svůj názor na informace poskytované v rámci projektu FLAIR FLOW 4: Výroční dotazník 2002
Další informace můžete získat na adrese: flairflow@vscht.cz
last update: 07.02.2003 by vladimir.kocourek@vscht.cz
Foto z diskuse se zástupci spotřebitelských organizací (VŠCHT, 23.7.2002):
![]()
![]()