Bakalářské studium FPBT
Studijní program: Potravinářství a biotechnologie
Studijní obor: Potraviny a
výživa
1. ročník
Zimní
semestr
|
Ústav |
Před. |
Cvič. |
Lab. |
Zakončení |
Kredity |
|
101 |
2 |
1 |
0 |
z,Zk |
4 |
||
413 |
2 |
2 |
0 |
z,Zk |
5 |
||
320 |
3 |
0 |
0 |
Zk |
4 |
||
240 |
2 |
0 |
0 |
kz |
2 |
||
323 |
1 |
2 |
0 |
kz |
3 |
||
323 |
2 |
0 |
0 |
Zk |
3 |
Povinné oborové předměty
|
Ústav |
Před. |
Cvič. |
Lab. |
Zakončení |
Kredity |
|
320 |
0 |
6 |
0 |
kz |
6 |
Volitelné předměty
|
Ústav |
Před. |
Cvič. |
Lab. |
Zakončení |
Kredity |
|
|
|
|
|
|
|
Doporučené předměty
|
Ústav |
Před. |
Cvič. |
Lab. |
Zakončení |
Kredity |
|
413 |
0 |
2 |
0 |
z |
0 |
Poznámka:
Během 1.-4. semestru musí student absolvovat jazykovou výuku (v rozsahu 2 semestry 0/ 2) zakončené zkouškou.
Během 1.-6. semestru musí student absolvovat týdenní letní nebo zimní výcvikový kurz zajišťovaný katedrou tělesné výchovy.
|
Letní
semestr
Povinné programové předměty
|
Ústav |
Před. |
Cvič. |
Lab. |
Zakončení |
Kredity |
|
342 |
2 |
1 |
0 |
z,Zk |
4 |
||
437 |
2 |
1 |
0 |
z,Zk |
4 |
||
342 |
0 |
2 |
0 |
kz |
2 |
||
101 |
0 |
0 |
3 |
kz |
2 |
Povinné oborové předměty
|
Ústav |
Před. |
Cvič. |
Lab. |
Zakončení |
Kredity |
|
. |
0 |
6 |
0 |
kz |
6 |
||
320 |
0 |
0 |
2 |
kz |
2 |
||
444 |
2 |
1 |
0 |
z,Zk |
4 |
Povinně volitelné předměty 1
|
Ústav |
Před. |
Cvič. |
Lab. |
Zakončení |
Kredity |
|
323 |
2 |
0 |
0 |
kz |
2 |
||
321 |
2 |
0 |
0 |
kz |
2 |
||
342 |
2 |
0 |
0 |
kz |
2 |
Volitelné předměty
|
Ústav |
Před. |
Cvič. |
Lab. |
Zakončení |
Kredity |
|
|
|
|
|
|
|
Poznámka:
Během 1.-4. semestru musí student absolvovat jazykovou výuku (v rozsahu 2 semestry 0/ 2) zakončené zkouškou.
Během 1.-6. semestru musí student absolvovat týdenní letní nebo zimní výcvikový kurz zajišťovaný katedrou tělesné výchovy.
|