Současně řešené disertace
(Doktorand,
školitel
)
Úvod
Lidé
>
Zaměstnanci
>
Doktorandi
Výuka
>
Studium
>
Studijní program
Výzkum
>
Zaměření
>
Výzkumné projekty
>
Spolupráce
PhD. studium
>
Současné disertace
>
Obhájené disertace
>
Nová témata
Ostatní
>
Odborné akce
>
Servis, poradenství
>
Historie
english version
Analýza a interpretace reziduí organických látek z mladšího pravěku. (
Mátlová
,
Filip
)
Vývoj technologií pro zpracování mleziva.
(
Skalka
,
Čurda
)
Stabilita trvanlivých mléčných výrobků. (
Hanušová
,
Čurda
)
Biologický potenciál mleziva. (
Lisová
,
Čurda
)
Antistafylokoková aktivita bakterií mléčného kvašení.
(
Kosová
,
Šviráková
)
Vliv probiotik na transformace cholesterolu.
(
Sedláčková
,
Plocková, Horáčková
)
Oxidace sterolů v tucích a v tukových disperzích. (
Kyselka
,
Filip
)
Vliv emulgačních činidel na reologické vlastnosti a stabilitu emulzí.
(
Pustelníková
,
Štětina
)
Antilisteriální aktivita bakterií mléčného kvašení
(
Složilová
,
Šviráková
)
Změny triacylglycerolů za vysokých teplot (
Cihelková
,
Filip
)
Frakcionace majoritních bílkovin syrovátky (
Diblíková
,
Čurda
)
Funkční vlastnosti polyfenolů (
Merkl
,
Šmidrkal
)
Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
(
Mihulová
,
Štětina
)
Enzymová příprava galaktooligosacharidů
(
Pocedičová
(roz. Hellerová),
Čurda
)
Funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin (
Kováčová
,
Štětina
)
Strukturované triacylglyceroly pro tukové násady (
Tesařová
,
Filip
)
Význam lyse bakterií mléčného kvašení pro zrání sýrů
(
Abrlová
,
Šviráková
)
Vliv hydrokoloidů na růst a aktivitu bakterií mléčného kvašení v sójových výrobcích (
Dvořáková
,
Plocková
)
Reologické a senzorické vlastnosti vícefázových disperzních systémů (
Morávková
(roz. Vykutilová),
Štern
)
Fermentované nemléčné výrobky. (
Dvořák
,
Čurda
)
aktualizováno 7.11.2012