Bakalářské studium FPBT

 

Studijní program: Potravinářství a biotechnologie

Studijní obor: Výroba a distribuce potravin

               2. ročník

               Zimní semestr


Povinné programové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Základy biochemie

320

2

1

0

z,Zk

4

Fyzikální chemie

403

2

2

0

z,Zk

5

Exkurze

.

.

.

.

z

0


Povinné oborové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Projekt II

.

0

6

0

kz

6

Chemie potravin

323

2

1

0

z,Zk

4


Povinně volitelné předměty 2

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Statistické zpracování dat

323

1

2

0

kz

3

Aplikovaná výpočetní technika

321

1

2

0

kz

3

Distribuční řetězce I

324

2

1

0

kz

3

Konstrukce obalů I

324

2

1

0

kz

3


Povinně volitelné předměty 3

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Zbožíznalství v potravinářství

323

2

0

0

kz

2

Laboratoř bioorganické chemie

342

0

0

3

kz

2


Volitelné předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

 

 

 

 

 

 

 

Poznámka:

Během 1.-4. semestru musí student absolvovat jazykovou výuku (v rozsahu 2 semestry 0/ 2) zakončené zkouškou.

 

Během 1.-6. semestru musí student absolvovat týdenní letní nebo zimní výcvikový kurz zajišťovaný katedrou tělesné výchovy.


 



               Letní semestr


Povinné programové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Základy mikrobiologie

320

2

0

0

Zk

3

Laboratoř základů biochemie

320

0

0

3

kz

2

Odborná praxe

3 týdny

.

.

.

z

2


Povinné oborové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Potravinářské a biotechnologické procesy

409

2

1

0

z,Zk

4

Projekt III

.

0

6

0

kz

6


Povinně volitelné předměty 4

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Manažerská komunikace

437

0

2

0

kz

2

Základy hygieny a sanitace

322

0

2

0

kz

2


Povinně volitelné předměty 5

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Balení potravin

324

2

1

0

z,Zk

4

Fyzikální vlastnosti potravin

322

2

1

0

z,Zk

4

Systémy řízení jakosti a nezávadnosti ve výrobě potravin

324

2

1

0

z,Zk

4


Volitelné předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

.

.

.

.

.

.

.

 

Poznámka:

Během 1.-4. semestru musí student absolvovat jazykovou výuku (v rozsahu 2 semestry 0/ 2) zakončené zkouškou.

 

Během 1.-6. semestru musí student absolvovat týdenní letní nebo zimní výcvikový kurz zajišťovaný katedrou tělesné výchovy.