Bakalářské studium FPBT

 

Studijní program: Potravinářství a biotechnologie

Studijní obor: Potraviny a výživa

               3. ročník

               Zimní semestr


Povinné programové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Analýza potravin

323

2

1

0

z,Zk

4

Laboratoř základů mikrobiologie

320

0

0

3

kz

2

Laboratoř analýzy potravin

323

0

0

3

kz

2


Povinné oborové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Nezávadnost potravin

324

2

0

0

Zk

3

Projekt IV

.

0

6

0

kz

6


Povinně volitelné předměty 6

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Principy úchovy potravin

324

2

1

0

z,Zk

4

Laboratoř izolace a identifikace přírodních látek

342

0

0

6

kz

4


Povinně volitelné předměty 7

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Marketing v potravinářství

437

2

0

0

Zk

3

Základy farmakologie

342

2

0

0

Zk

3


Povinně volitelné předměty 8

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Technologická zařízení ve stravovacích službách

323

2

1

0

z,Zk

4

Toxikologie potravin

323

2

1

0

z,Zk

4


Volitelné předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

 

 

 

 

 

 

 

Poznámka:

Během 1.-6. semestru musí student absolvovat týdenní letní nebo zimní výcvikový kurz zajišťovaný katedrou tělesné výchovy.


 



               Letní semestr


Povinné programové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Seminář bakalářské práce

.

0

3

0

z

3

Bakalářská práce

.

0

0

8

z

10


Povinné oborové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Projekt V

.

0

3

0

kz

3


Povinně volitelné předměty 9

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy

323

3

0

0

kz

3

Mikrobiologické zkoumání potravin

320

2

0

0

Zk

3


Povinně volitelné předměty 10

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Základy účetnictví

437

2

1

0

z,Zk

4

Kvalita v laboratorní kontrole potravin

323

2

1

0

z,Zk

4


Povinně volitelné předměty 11

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Systémy řízení jakosti a nezávadnosti ve výrobě potravin

324

2

1

0

z,Zk

4

Stereochemie a biologická aktivita

342

2

1

0

z,Zk

4


Povinně volitelné předměty 12

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Dietologie

323

2

0

0

Zk

3

Speciální senzorická analýza

323

1

2

0

kz

3

Seminář chemického modelování

342

0

3

0

kz

3


Volitelné předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

 

 

 

 

 

 

 

Poznámka:

 

Během 1.-6. semestru musí student absolvovat týdenní letní nebo zimní výcvikový kurz zajišťovaný katedrou tělesné výchovy.