Bakalářské studium FPBT

 

Studijní program: Potravinářství a biotechnologie

Studijní obor: Výroba a distribuce potravin

               3. ročník

               Zimní semestr


Povinné programové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Analýza potravin

323

2

1

0

z,Zk

4

Laboratoř základů mikrobiologie

320

0

0

3

kz

2

Laboratoř analýzy potravin

323

0

0

3

kz

2


Povinné oborové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Principy úchovy potravin

324

2

1

0

z,Zk

4

Projekt IV

.

0

6

0

kz

6

Laboratoř potravinářských a biotechnologických procesů

321

0

0

3

kz

2


Povinně volitelné předměty 6

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Technologie sacharidů

321

2

1

0

z,Zk

4

Fermentační technologie

319

2

1

0

z,Zk

4


Povinně volitelné předměty 7

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Nezávadnost potravin

324

2

0

0

Zk

3

Marketing v potravinářství

437

2

0

0

Zk

3


Volitelné předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

 

 

 

 

 

 

 

 

Poznámka:

Během 1.-6. semestru musí student absolvovat týdenní letní nebo zimní výcvikový kurz zajišovaný katedrou tělesné výchovy.


 



               Letní semestr


Povinné programové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Seminář bakalářské práce

.

0

3

0

z

3

Bakalářská práce

.

0

0

8

z

10


Povinné oborové předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Projekt V

.

0

6

0

kz

6


Povinně volitelné předměty 8

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Řízení podnikových procesů

437

2

1

0

z,Zk

4

Distribuční řetězce II

324

2

1

0

z,Zk

4

Konstrukce obalů II

324

1

2

0

z,Zk

4

Základy účetnictví

437

2

1

0

z,Zk

4


Povinně volitelné předměty 9

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Technologie mléka a tuků

322

2

1

0

z,Zk

4

Konzervárenství a technologie masa

324

2

1

0

z,Zk

4


Povinně volitelné předměty 10

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

Speciální senzorická analýza

323

1

2

0

kz

3

Audit dodavatele

324

0

3

0

kz

3


Volitelné předměty

Název předmětu


Ústav

Před.

Cvič.

Lab.

Zakončení

Kredity

.

.

.

.

.

.

.

 

Poznámka:

Během 1.-6. semestru musí student absolvovat týdenní letní nebo zimní výcvikový kurz zajišovaný katedrou tělesné výchovy.